Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Wie zijn wij.

Geachte bezoeker ik ben Daniel van Eijgen oprichter en eigenaar van Daans Kampeerservice.

Daans Kampeerservice is in 2008 opgericht als eenmansbedrijf met als doelstelling om de ouderen en mensen die problemen hebben met hun voortent te kunnen helpen. Als ervaren kampeerder ging ik samen met mijn vrouw elk weekend erop uit met de caravan. steeds weer een andere camping en natuurlijk de voortent eraan ook al was het maar voor twee en halve dag, Velen stonden versteld (en teleurgesteld) dat de tent zonder ruzie strak en snel aan de caravan stond. De voortent bouwde ik op en mijn vrouw ging de caravan klaarmaken voor de nacht zodat de kinderen konden gaan slapen om de volgende dag gelijk aan de slag te kunnen op de camping

al snel kwamen de buren een praatje maken en wisselde we informatie of tips uit of ik hielp met problemen van hun voortent zowel jong als de wat oudere kampeerders onder ons. Ik vond het leuk om deze mensen te helpen en raad te geven. Ook kwam ik er achter dat er veel mensen met hun grote hobby moesten stoppen omdat zij niet meer in staat waren om met de caravan de weg op te gaan. Helaas ben ik ook mensen tegen gekomen  die hun dierbare verloren waren en hun vrijheid om te kamperen moesten opgeven, Dit was voor mij de doorslag om dit bedrijfje te starten.

Nu zijn we een volwaardig bedrijf met de zelfde doelstelling als in 2008 maar met meer diensten naar tevredenheid van vele trouwe klanten die in de jaren zijn bijgekomen zowel particulieren als bedrijven en we hopen dat we u mogen verwelkomen als nieuwe klant om uw begin of afloop van het kamperen te vergemakkelijken. In 2020 hebben wij onze naam veranderd van Daans BE Service in Daans Kampeerservice, omdat deze naam beter aansluit bij de diensten die we aanbieden.

Daniel van Eijgen - Daans BE Service

Daniel van Eijgen


Daniel van Eijgen,

Eigenaar  Daans Kampeerservice.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info