Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 
isabella voortent opzet service

isabella voortenten

 


In 2017 is het 60 jaar geleden dat Søren Odgaard van zijn passie voor kamperen zijn beroep maakte. Isabella A/S is in 1957 opgericht, hij wilde een tent , maar hij kon niets  vinden dat hem beviel , dus daarom maakte  hij een tent in zijn eigen kelder. Maar zoals bij elke enthousiaste ontwerper , was hij er van overtuigd dat er veel meer mensen geïnteresseerd zouden zijn in een  zorgeloze vakantie en buitenleven met zijn tent En zijn intuïtie  bleek al snel de juiste te zijn. en zorgde ervoor dat kwaliteit en design zeer hoog in het vaandel kwam te staan in zijn bedrijf.

De "Isabella" naam en het originele logo zijn overgenomen van een degelijke en luxe Duitse auto  : de Isabella Borgward - een auto die zijn tijd ver vooruit was. Geïnspireerd  door de mooie Spaanse Koningin Isabella werd de koninklijke kroon toegevoegd aan het Isabella logo. Heel toepasselijk, want zij vond het geweldig om mensen op ontdekkingsreis te sturen, de meest bekende was bijvoorbeeld : Christoffel Columbus !

Isabella brengt prachtige voortenten met oog voor elk detail uit. Een  reistent of een tent die het gehele seizoen kan blijven staan, Isabella  heeft alle type voortenten in de collectie. Ook kunt u bij isabella  kiezen uit een Inox frame of een Carbon frame welke super geschikt is  wanneer u vaker doorreist.

Door de jaren is het Isabella altijd gelukt om een stap voor de concurrentie te blijven,  door uitvindingen en toepassingen te gebruiken die tot dan voor "onmogelijk" werden gehouden door de concurrentie.

 

isabella voortenten en luifels voor kwaliteit en design. Klik op de foto om naar de website van Isabella te gaan

Hier vind u isabella voortenten en isabella luifels die wij hebben opgezet voor klanten:

Wilt u uw Isabella voortent of uw isabella luifel ook strak en netjes laten opzetten door ons? Vul hier dan onze  Offerte aanvraag in.

isabella voortent geplaats op camping de lakens

Video instructies Isabella

Walker luifel aan een isabella voortent, opgezet door Daans kampeer service

Waarom Isabella

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info