Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 


REDA is een succesverhaal pursang. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door René van Daal, omdat hij het tijd vond om na jarenlang te hebben gewerkt als caravantechnicus en verkoper van caravans en tenten, heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

‘Voor 900 gulden kocht hij zijn eerste rol TenCate tentdoek en is hij begonnen met raamluifels en tentzakken te ontwikkelen en te maken. De éérste exemplaren kwamen in de prullenbak terecht, maar al snel begon het te lukken. En dan te bedenken dat ze nu 25 luifels in een uur maken.’

In de begin tijd stond REDA al trouw op beurzen om haar product te laten zien aan de wereld.

Daarnaast werd en wordt er nauwlettend gelet op de wensen van de klant, en levert REDA alleen producten waar zij 100% achterstaan. Nu staat het bedrijf op diverse beurzen in het land zoals de kampeer en caravan jaarbeurs en de vakantiebeurs.

In 2022 opent REDA een nieuwe bedrijfshal om zo nog meer ruimte en capaciteit te hebben om de producten te vervaardigen.

Momenteel beschikt REDA over een uitgebreid assortiment voor ieder kampeerder wat wils. Of je nu een degelijke wintertent zoekt, een boogluifel of toch een seizoensluifel/tent alles is mogelijk en wordt op maat gemaakt. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info