Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 
Laat uw isabella tent door Daans kampeerservice opzetten! voortent opzet service

Waarom kiezen voor IsabellaDe bekende Isabella-kwaliteit  zit hem in de details

Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in  het kleinste details waarbij de nadruk  ligt op functionaliteit en duurzaamheid.  Generaties lange ervaring en knowhow  gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het  leven van de kampeerder veraangenamend. Sterke en duurzame materialen,  moderne designs en een exclusieve  afwerking zorgen ervoor dat u optimaal  kunt genieten van uw tijd in uw vakantie woonkamer.

Frames

 
CARBON-X™ GLASFIBER FRAME

Dit unieke tentframe is ontwikkeld in samenwerking met de fabrikant Exel. Het met koolvezels versterkte glasfiber frame is bijzonder geschikt voor de rondtrekkende caravanner, maar ook voor de seizoenkampeerder, omdat het licht en volledig corrosievrij is. Alle CarbonX tentframes worden met IsaFix stangklemmen geleverd. Door de ingebouwde IsaFix behoudt elke stang zijn positie. Na één druk op de handgreep verraadt een zachte “klik” dat IsaFix de stang geborgd heeft. Ongeacht temperatuur of spanning ervaart u door één druk op de handgreep een volledige zekere stop
ZINOX™ STAALBUIS FRAME

Bestaat uit ISO gecertificeerd hoogwaardig staal. Het frame heeft zowel in- als uitwendig een heetzink- behandeling gekregen voor een extra lange levensduur en een optimale mechanische belastbaarheid. Door zijn bijzondere sterkte is het Zinox staalbuis frame bij uitstek geschikt voor het seizoenkamperen. Het wordt bij alle Universal modellen en wintertenten meegeleverd, omdat het kamperen in het na-seizoen met weersomstandigheden zoals storm en sneeuwval hoge eisen stelt aan de stabiliteit van de voortent.


ZINOX MEGA FRAME 300- EXTRA STERK VOOR NOG MEER STEVIGHEID EN ZEKERHEID.

Voor de kampeerders die de tent als seizoenstent gebruiken , adviseren wij ons nieuwe Zinox Mega Frame van Isabella. Het Zinox Mega Frame is een duurzaam buisframe ( dikte 32 x 1,2 mm) met gelaste hoekstukken en dubbele vastzet schroeven op de stokken.
Het Zinox Mega Frame is zodanig ontworpen dat het ook extreme weersomstandigheden in het vroege voorjaar en het late najaar kan weerstaan.
Ook is het Zinox Mega Frame standaard voorzien van twee extra dakliggers en een Hercules Tentspanner 32,5 mm.


HET ZINOX MEGA FRAME KAN BESTELD WORDEN IN EEN 3 METER UITVOERING ALS OOK EEN 2,5 DIEPE UITVOERING.ISAFIX™ STANGKLEMMEN

Rust hiermee uw CarbonX frame uit! Het nieuwe IsaFix is eenvoudig aan te brengen aan alle Isabella tentframes en vervangt telescoopverbindingen en vleugelmoeren. Het makkelijk en efficiënt afspannen van de voortent wordt nu een fluitje van een cent.


NIEUW! T-REX STANGKLEM

voor Zinox stalen frame. De nieuw ontwikkelde telescoopvergrendeling T-Rex past helemaal bij zijn voor Zinox stalen frame. De nieuw ontwikkelde telescoopvergrendeling T-Rex past helemaal bij zijn naamgenoot. Met zijn krachtige ”bite” zet hij zich genadeloos vast en houdt hij de stangen afgespannen onder alle weersomstandigheden, in zomer en winter, in regen en wind. Met één druk op de handgreep kunt u aan een discrete ”klik” horen dat de T-Rex zijn ”prooi” te pakken heeft. Maar anders dan de prehistorische reus laat de telescoopvergrendeling wél los als u dat wilt en zonder dat u er kracht voor nodig hebt! De T-Rex is uitstekend te gebruiken in combinatie met het afspanningshulpmiddel ”Hercules Twin”VOORGEMONTEERD FRAME

De voortentframes zijn voor uw opzetgemak al voorgemonteerd, dus geen onnodige en tijdrovende losse onderdelen.


Hoogwaardige materialen Isabella voortenten

Isabella voortenten maakt uitsluitend gebruik van de beste materialen, geproduceerd door ’s werelds toonaangevende leveranciers.
Isacryl is een door-en-door (d.w.z. tot in de vezel) gekleurd materiaal met een structuurweefsel en een krachtige kwaliteit. Isacryl heeft door de kleuringsmethode de maximaal realiseerbare lichtechtheid. Door de dichtheid van het weefsel en de volledige impregnering is binnendringen van water uitgesloten. Isacryl is echter tegelijkertijd ook een ademend materiaal dat voor een optimaal binnenklimaat in de voortent zorgt

IsaTex is een krachtig, gecoat polyestermateriaal met een fraaie oppervlaktestructuur. Het materiaal is exclusief ontwikkeld voor en door Isabella in samenwerking met een van de toonaangevende Europese textielproducenten. De voordelen van IsaTex zijn onder andere dat het materiaal bijzonder slijtvast is en, zeker niet onbelangrijk, makkelijk schoon blijft en te reiningen is.

IsaLite is een gecoat polyestermateriaal dat slijtvast, licht en makkelijk schoon te houden is, het raamfolie is de beste die op de markt verkrijgbaar is. Bij bepaalde modellen is het raamfolie bovendien getint om het zonlicht te dempen en in tenten voor ’s winters wordt een folie gebruikt die bestand is tegen extreme vorst.

het dakdoek is volledig geïmpregneerd en met kapnaden gestikt, zodat het dak bestand is tegen de zwaarste neerslag. De binnenzijde is voorzien van een patroon. Dat maakt het niet alleen gezellig binnen, maar zorgt er ook voor dat verontreinigingen aan de buitenkant minder zichtbaar worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info