Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Verkoop REDA voortenten en luifels Nederland.

Kamperen is geweldig, zeker als u met uw caravan en één REDA voortent of luifel vakantie gaat vieren.

Al meer dan 30 jaar produceert REDA vol passie en vakmanschap voortenten en luifels voor de kampeerbranche.

Door de jaren heen zijn wij van Daans Kampeerservice ons steeds meer gaan beseffen dat de kwaliteit van het doek (Dak 260 grams en zijwanden 240 grams), ritsen (10 mm) en bevestigingspunten voor de stormbanden en de haringen in de grond, die REDA  in hun ontwerp verwerken, u de zekerheid geeft dat uw tent of luifel vele  jaren méér mee gaat dan de andere merken, en u een onbezorgde vakantie gevoel geeft.

Ervaar ook de vakmanschap en de passie van een REDA voortent of luifel en geniet nog meer van uw verblijf op de camping.

Bestel vandaag nog uw nieuwe voortent van REDA bij ons!
        

De Bel Fiore voortent is een echte allround voortent door de vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. De Bel Fiore is verkrijgbaar in twee riante dieptes: 270 en 300cm. Zo creëert u een riante leefruimte waarin u ruim kunt genieten van uw kampeervakantie.

                   


Deze seizoensvoortent is een fantastische keuze voor iedere seizoenskampeerder. Door de uitwisselbare voor- en zijpanelen is de seizoensvoortent flexibel op te stellen en kan de deur naar wens op een plek in de voorwand worden geplaatst.
De Merano is de meest luxe voortent voor seizoenkampeerders! Dankzij de omvangrijke uitrusting en functionele detailoplossingen voldoet deze voortent aan alle seizoenseisen. Met zijn riante diepte van 300cm zodat u alle ruimte heeft om het gehele seizoen optimaal te kunnen genieten en met gemak uw spullen kwijt.

Helaas is deze voortent uit de productie genomen.


Klik hier voor verdere informatie Bel Fiore 270/300


Klik hier voor verdere informatie Milaan 300


 

Klik hier voor verdere informatie Merano 300.

De Genova  voortentluifel is een luxe voortentluifel en wordt standaard geleverd met uitritsbare zijwanden. Dankzij de sterke 10mm rits met regenoverslag staat een goede verbinding tussen het dak en de zijwanden voor jaren garant. De Genova is een van de sterkste voortentluifels in zijn klasse.

Informatie en prijzen Genova Premium

Een echte classic! Dat is de kenmerkende panorama- luifel Lucca. Het model heeft zich in de loop der jaren meer dan bewezen als tourluifel. De luifel heeft rond uitritsbare ramen die middels een sterke 10mm rits met regen- en UV-overslag aan de zijwand geritst worden.

Informatie en prijzen Lucca Classic


De Genova Premium  is een luxe voortentluifel en wordt standaard geleverd met uitritsbare zijwanden. Dankzij de sterke 10mm rits met regenoverslag staat een goede verbinding tussen het dak en de zijwanden voor jaren garant. De Genova is een van de sterkste voortentluifels in zijn klasse.

Informatie en prijzen Genova Premium Plus

De Lucca boogluifels zijn ideale boogluifels die eventueel zijn uit te breiden met een voorwand. Dankzij het lichtgewicht aluminium frame dat voorzien is van power-grips zet de luifel snel en eenvoudig op. De Lucca I heeft een klein rond raam met 90cm gesloten zijwand en bied meer privacy dan de Lucca II

Informatie en prijzen Lucca 1


Staat u weken aaneengesloten op één plaats en u wilt geen voortent? Dan adviseren wij u de Bologna. De luifel is vervaardigd uit TenCate All Season Touring 240grams. Alles is met UV bestendig biesband afgebiesd waardoor u vele jaren kunt genieten van uw luifel op de camping.

informatie en prijzen Bologna Classic

De Lucca 2 blinkt uit in detail! Met zijn grote ronde ramen heeft de boogluifel veel licht inval. Als u de zijwanden uit de luifel ritst heeft u een grote open luifel en houdt u 45cm gesloten wand over. De Lucca 2 is licht van gewicht, snel op te zetten en van alle gemakken voorzien.

Informatie en prijzen Lucca 2Door het grote succes en aanvraag voor voortenten, moet u rekening houden met een levertijd van 10 maanden. Heeft u volgend jaar 2023 een nieuwe voortent nodig? Bestel hem zo snel mogelijk om zeker te zijn dat u dan een nieuwe voortent aan uw caravan kan laten zetten. 

De oorlog in oekraïne raakt ons allemaal ook de leveranciers van de materialen die gebruikt worden. Houd u daar rekening mee.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info